Samenwerken

Je ontkomt er tegenwoordig niet meer aan, de sales funnels, social media strategieën en technische termen vliegen je om de oren. En dit vind je spannend. In je hoofd wordt er hard geschreeuwd, die website heb je helemaal niet nodig! Het enige wat jij wil is mensen helpen met jouw passie, jouw gift. 

Maar de ondernemer in jou, weet dat een website de makkelijkste stap is naar het genereren van meer online zichtbaarheid. Meer naamsbekendheid. En al die zichtbaarheid levert je één ding op, meer mensen om te helpen.

Mijn processen zijn niet zoals die van de gemiddelde web bouwer. Als HSP’er weet ik dat het online zichtbaar worden een proces is. Een proces waarbij je weerstand tegenkomt, waar je twintig keer opnieuw wil beginnen met de tekst van je eerste e-book en waar je meerdere keren zult willen opgeven. De tikkende tijdbom van een deadline helpt jou niet. 

Ik maak dit proces met jou mee, begeleid je waar nodig, geef advies én zorg dat je niet teveel van het pad naar je website afraakt. Bij mij vind je geen deadlines, geen dwingende e-mails om nu toch echt je content aan te leveren en geen technische gedoe. Ik neem jou zoveel mogelijk uit handen zodat jij je kan richten op waar jij goed in bent, mensen helpen. 

Hieronder vind je mijn complete pakketten. Heb jij het gevoel dat je naar iets anders op zoek bent, maar weet je niet precies wat? Stuur me dan even een berichtje, ik denk graag met je mee!

All Inclusive Pakket

Dit is niet zomaar een pakket, het bevat alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf online te lanceren en nog meer! Dit pakket brengt je van concept tot het plannen van je merk, een strategie en de launch van jouw nieuwe website.

Branding

+ 2 custom logo concepten
+ 3 revisie rondes
+ Bijpassende kleuren en fonts
+ Professioneel logo in vector bestand

Website

+ Custom WordPress thema
+ Onbeperkt landingspagina’s én subpagina’s
+ Weblog installatie
+ Mobile-friendly & Responsive design

Launch

+ Lancerings strategie
+ Social Media profiel afbeeldingen
+ Promotie afbeeldingen
+ Opzet van Social Media account
+ Implementatie Google Anayltics en Google Webmaster

Bonus!

Business coaching! Samen komen wij tot een duidelijke visie voor jouw bedrijf!

+ 3 coaching sessies

Tijdlijn & investering:

4-6 weken
€ 3.333

* E-commerce based websites extra kosten € 1.111 bovenop de totaalprijs. Neem contact op voor een persoonlijke offerte.

COMPLETE

PASSIE PAKKETTEN

Je wens om je passie met de wereld te delen begint steeds harder te kriebelen. Het is tijd om aan iedereen te laten weten waar jouw KRACHT ligt. Met deze pakketten ben jij straks in staat jouw merk op een UNIEKE manier neer te zetten. Let’s get started!

Losse pakketten

Mini Branding Pakket

+ 2 custom logo concepten
+ 3 revisie rondes
+ Bijpassende kleuren en fonts
+ Professioneel logo in vector bestand

INVESTERING: € 555

Custom WordPress Pakket

+ Custom WordPress thema
+ Onbeperkt landingspagina’s én subpagina’s
+ Weblog installatie
+ Mobile-friendly & Responsive design

INVESTERING: vanaf € 1.100

Custom E-commerce Pakket

+ Custom WordPress thema
+ Volledig geïntegreerde e-commerce installatie
+ Onbeperkt, producten en productcategorieën
+ Mobile-friendly & Responsive design

INVESTERING: vanaf € 2000

Business Coaching Pakket

+ Persoonlijk samengesteld coaching traject
+ Enkele of meervoudige sessie(s)
+ Mindset, marketing en groei strategie

INVESTERING: vanaf € 150

Frequently Asked Questions

Alle projecten duren 2-3 weken met uitzondering van de coaching sessies. Voordat we starten heb je wat tijd om je huiswerk te doen. 
Ik begeleid je door het hele proces, zorg dat alles op tijd gebeurt en zorg dat je aan het einde van het traject een droomsite online hebt staan.

Voor alle website en branding pakketten ontvang je bij aanvang van mij een vragenlijst die je mag invullen. Door middel van deze vragenlijst krijg ik een duidelijk beeld van jouw wensen en eisen en kan ik goed voorbereid aan de slag. Ook heb ik de teksten en afbeelding nodig die je wil gaan gebruiken.

Ik ben gespecialiseerd in zowel WordPress als Drupal. In de meeste gevallen gebruik ik WordPress voor jouw nieuwe website, maar in overleg is het mogelijk om de website in Drupal te laten bouwen. Het voordeel van een WordPress website is dat jij straks zonder problemen je eigen website kan bijhouden en aanpassen waar je wil, dankzij de uitgebreide handleiding die je van me ontvangt.

Ja! Ik werk met 1-2 klanten per keer en verwacht een aanbetaling van 40%. Deze aanbetaling geeft je zekerheid van een plekje in mijn agenda en er is voor deze aanbetaling geen terugbetaling mogelijk.

Dankzij de wonderen van het internet is dit geen enkel probleem. Ik werk met klanten in zowel Nederland als België en het meeste van onze communicatie gaat via e-mail en telefoon. Afspreken is uiteraard ook geen enkel probleem.

Geen probleem! Zodra je website klaar is ontvang je van mij toegang tot het admin gedeelte én ontvang je mijn uitgebreide handleiding. Ik neem je ook altijd mee in een uitgebreide rondleiding door jouw nieuwe website en ben beschikbaar voor support.

What they're sayin'

Fijne samenwerking!

Rated 5 out of 5
16 februari 2021

Wendy heeft heel snel helder wat je wil en hoe je het wil. Zij is intuitief heel goed waardoor ze het nog beter ziet dan jij zelf. Ze is snel in de communicatie en dat wat je haar vraagt te doen ook. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel fijn met haar heb samen gewerkt en een langere samenwerking zal zeer snel volgen.

Lianne Meesen

SPETTERENDE

BRANDING BLOGS

Lees mijn laatste blogs voor gratis, direct toepasbare tips die je helpen je bedrijf te runnen zoals jij dat wilt. Het is tijd om je passie naar buiten te brengen en een business te bouwen waar je van kunt leven!

LEES ALLE BLOGS

Wendy Venema – Creative Business Coaching
Graaf Willemstraat 211, 1613 HG Grootebroek
E: info@wendyvenema.nl; T: +31(0)642353442

KvK: 24485168; BTW: NL001949670B52
Algemene Voorwaarden

Bereikbaar op:
Ma, di, do & vr: 09:00 – 14:00 uur

Laat een berichtje achter en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Copyright © 2019-2020 Wendy Venema – Creative Business Coaching