Wendy heeft mij geholpen om mijn bestaande WordPress webshop in een nieuw jasje te steken.

5,0 rating
4 juni 2019

Oorspronkelijk was het plan alleen een nieuw thema, maar na overleg kwamen we toch op een hele nieuwe WordPress webshop. Super spannend! Ik ben onwijs blij met het resultaat, het bouwen van de site ging heel snel en de overstap ging super makkelijk. Al met al een klein uurtje offline geweest en daarna stond er een splinternieuwe site inclusief nieuw logo online. Ook de ‘nazorg’ is heel fijn. Ik kan met vragen terecht en er wordt nog steeds fijn mee gedacht.

Danique Leysner [Sweetest Design]

Wendy heeft me echt heel fijn geholpen met het updaten van mijn website en SEO!

5,0 rating
4 juni 2019

Ze begreep gelijk hoe ik het wilde hebben zonder veel te vragen. Ze is heel snel in reageren en adviseert heel goed, zeker voor iemand die niet heel veel verstand van websites heeft was dit echt heel fijn! Wendy is heel erg flexibel en denkt ook met je mee, heel fijn!! 🙂

Janna Huisman [Make My Wedding]

Wendy is transparant, flexibel, invoelend, vlug en zit vol initiatieven.

5,0 rating
4 juni 2019

Wendy is transparant, flexibel, invoelend, vlug en zit vol initiatieven. De samenwerking verliep soepel en ze was snel bereikbaar. In de gesprekken had ze snel door wat mijn bedoeling was en ze schroomde niet dit te delen en ervan uit te gaan dat ik dit ook wilde. Initiatief en zekerheid zat hierin. Nu de website af is staat ze nog steeds klaar voor kleine aanpassingen. Ik kan Wendy zeker aanbevelen!

Raymond Zijderhand

Een fijne samenwerking waarin mijn wensen en behoeften voorop stonden.

5,0 rating
4 juni 2019

Een fijne samenwerking waarin mijn wensen en behoeften voorop stonden. De feedback was altijd open en eerlijk naar elkaar en ben dan ook zeer blij met het resultaat. Ik wilde een simpele en duidelijke website die ik zelf kan bewerken en dat is gelukt.
Dank je wel hiervoor!

Joyce Scheijen