Lili Genee Pirayesh - De Schijf van mijn lijf

Wendy Venema van Celebrate Media werkt snel en professioneel. Bovendien is ze zeer pro actief en duikt ook inhoudelijk in het onderwerp. Ze is zeer scherp en pakt ook de communicatie met derden zeer adequaat op om tot goede resultaten te komen.Zelfs als het niet tot haar scope behoort, dat vind ik echt tof.Zeer betrouwbaar, ondernemend en vooral ook een warme persoonlijkheid met visie, ze denkt echt met haar klanten mee. 

Suzanne Poot - Rauw, naakt en gezond

Wat ben ik blij dat ik Wendy heb gevonden! We hadden gelijk een klik. Ik heb 3 websites die ze netjes voor me bijhoudt. Ze voelt me aan en denkt met me mee. Dat is wat ik zocht.
Ook reageert en werkt ze snel en accuraat. Wat een verademing.
Een echte aanrader dus.

Anna-Raffie Flasch - Anna-r.com

Werken met Wendy, staat voor goede communicatie.
Samen snel en effectief spijkers met koppen slaan.
Erg blij mee om op deze manier weer een website te aan bouwen.

Raymond Zijderhand

Wendy is transparant, flexibel, invoelend, vlug en zit vol initiatieven. De samenwerking verliep soepel en ze was snel bereikbaar. In de gesprekken had ze snel door wat mijn bedoeling was en ze schroomde niet dit te delen en ervan uit te gaan dat ik dit ook wilde. Initiatief en zekerheid zat hierin. Nu de website af is staat ze nog steeds klaar voor kleine aanpassingen. Ik kan Wendy zeker aanbevelen!

Danique Leysner - Sweetest Design

Oorspronkelijk was het plan alleen een nieuw thema, maar na overleg kwamen we toch op een hele nieuwe WordPress webshop. Super spannend! ik ben onwijs blij met het resultaat, het bouwen van de site ging heel snel en de overstap ging super makkelijk. Al met al een klein uurtje offline geweest en daarna stond er een nieuwe webshop.

Janna Huisman - Make My Wedding

Ze begreep gelijk hoe ik het wilde hebben zonder veel te vragen. Ze is heel snel in reageren en adviseert heel goed, zeker voor iemand die niet heel veel verstand van websites heeft was dit echt heel fijn! Wendy is heel erg flexibel en denkt ook met je mee, heel fijn!! 🙂 

Joyce Scheijnen - Joyfulness.net

Een fijne samenwerking waarin mijn wensen en behoeften voorop stonden. De feedback was altijd open en eerlijk naar elkaar en ben dan ook zeer blij met het resultaat. Ik wilde een simpele en duidelijke website die ik zelf kan bewerken en dat is gelukt.
Dank je wel hiervoor!

Wat fijn dat je een beoordeling wilt achterlaten!

What they're sayin'

Fijne samenwerking!

Rated 5 out of 5
16 februari 2021

Wendy heeft heel snel helder wat je wil en hoe je het wil. Zij is intuitief heel goed waardoor ze het nog beter ziet dan jij zelf. Ze is snel in de communicatie en dat wat je haar vraagt te doen ook. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel fijn met haar heb samen gewerkt en een langere samenwerking zal zeer snel volgen.

Lianne Meesen

SPETTERENDE

BRANDING BLOGS

Lees mijn laatste blogs voor gratis, direct toepasbare tips die je helpen je bedrijf te runnen zoals jij dat wilt. Het is tijd om je passie naar buiten te brengen en een business te bouwen waar je van kunt leven!

LEES ALLE BLOGS

Wendy Venema – Creative Business Coaching
Graaf Willemstraat 211, 1613 HG Grootebroek
E: info@wendyvenema.nl; T: +31(0)642353442

KvK: 24485168; BTW: NL001949670B52
Algemene Voorwaarden

Bereikbaar op:
Ma, di, do & vr: 09:00 – 14:00 uur

Laat een berichtje achter en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Copyright © 2019-2020 Wendy Venema – Creative Business Coaching