New year = new goals?

New year = new goals?

2020, een heel nieuw jaar, met een hele nieuwe energie. Vandaag realiseer ik me dat dit jaar nu al flink wat nieuwe energie in mij heeft losgemaakt. As we speak ben ik in gesprek met een business buddy over het stellen van doelen voor 2020.

Voorheen was dit iets wat we altijd samen deden. Doelen stellen voor het nieuwe jaar. Wat wil je bereiken met je bedrijf, welke producten ga je aanbieden en het belangrijkste, wat zijn je omzetdoelen.

Call me crazy, maar ik voel h’m helemaal niet dit jaar. Ik heb helemaal geen zin om doelen te stellen op de harde knaken die ik dit jaar wil verdienen. Waar ik wel een doel op wil stellen is dat ik elke maand eten op tafel mag hebben en er genoeg ruimte is om leuke dingen te doen.

Ik heb helemaal geen behoefte om mijn product aanbod vast te leggen voor het hele jaar en ik heb al helemaal geen zin om nu al te bepalen welke dagen ik me ga richten op SEO of bepaalde workshops/cursussen wil gaan geven. F*ck it, eigenlijk heb ik niet eens zin om na te denken over waar ik dit jaar aan ga werken en met wie.

Dit is voor mij echt de nieuwe energie, ik ga het nemen zoals het komt. Ik vertrouw erop dat er voldoende ruimte gaat zijn om te kunnen leven, of dat nou door middel van geld voor mijn diensten of cadeautjes van het Universum gaat lukken. Ik vertrouw erop dat ik super mooie klanten op mijn pad ga krijgen, hoe ik ze mag gaan helpen zie ik op dat moment. Ik vertrouw.

Mijn woord voor dit jaar? Zelfliefde.
Mijn zakelijke doel voor dit jaar? Alleen doen waar ik blij van word. Niks meer en niks minder.

Ik ben heel benieuwd hoe jij dit ervaart. Heb jij je doelen opgeschreven? Of ga je mee in de energie die er gaat zijn? Heb je al een plan liggen voor de komende maanden? Zijn je social media kanalen al gevuld voor heel januari? Of ga je het loslaten?

Ontvang mijn nieuwste blogs automatisch in je inbox!

Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang mijn inspiratie in je mailbox.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

New year = new goals?

door wendyvenema tijd om te lezen: 1 min
0