Yes, je website staat online!

Eindelijk is het zover, je website staat online en je bent klaar om het aan de hele wereld te vertellen. De bezoekers druppelen binnen en dan zie je opeens meldingen verschijnen van plugins die geüpdate moeten worden. Iets waar je helemaal geen tijd voor hebt en waarvan je niet weet hoe je het precies uit moet voeren. Je negeert de meldingen en een paar maanden later is je website offline of is al je content weg. Je bent gehackt.

Al mijn websites worden gebouwd in Open Source Software. Dit betekent dat je website bestaat uit code die wereldwijd geschreven en geüpdate wordt. Er werken dagelijks duizenden (of misschien wel meer) programmeurs aan de basis code van jouw website en aan plugins die we gebruiken om precies te kunnen laten zien wat jij wilt laten zien aan jouw klanten en bezoekers. Zodra deze code goedgekeurd en uitvoerig getest is wordt er een nieuwe release gedaan. In jouw website krijg je de melding dat er een nieuwe versie beschikbaar is van de core (WordPress of Drupal) of van een plugin die we gebruiken.

Update je deze plugins niet, dan ontstaan er zogeheten beveiligingslekken. Hackers weten waar de gaten te vinden zijn en kunnen inbreken op je website. De meeste hackers doen dit voor de fun en veranderen je website alleen in een glitter paleis of plaatsen wat (18+)tekst in de plaats van jouw eigen tekst. Maar, er zijn ook hackers die aan de haal gaan met bijvoorbeeld de e-mailadressen van jouw nieuwsbrief inschrijvers of nog erger, gegevens van klanten die iets op je website hebben gekocht.

Om jou deze zorgen uit handen te nemen raad ik mijn klanten altijd aan een onderhoudscontract af te sluiten. Met dit onderhoudscontract check ik elke twee weken of er nog updates gedaan moeten worden én ontvang je van mij één uur support per maand, waarin je mij vragen mag stellen en om hulp mag vragen.

Maar jij hebt mijn website niet gebouwd

Dat is geen probleem. Ik ben gespecialiseerd in zowel WordPress als Drupal en kan je dus ook helpen als iemand anders je website heeft gebouwd. Het enige wat ik nodig heb zijn de login gegevens van je hostingpartij en de login van je website. Oh en een handtekening onder het contract uiteraard ;-]

Wil je meer weten of een contract afsluiten, stuur dan een mailtje naar info@wendyvenema.nl. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

What they're sayin'

Super samenwerking

5,0 rating
2 december 2019

Wat ben ik blij dat ik Wendy heb gevonden! We hadden gelijk een klik. Ik heb 3 websites die ze netjes voor mee bijhoudt. Ze voelt me aan en denkt met me mee. Dat is wat ik zocht.
Ook reageert en werkt ze snel en accuraat. Wat een verademing.
Een echte aanrader dus.

Suzanne Poot

SPETTERENDE

BRANDING BLOGS

Lees mijn laatste blogs voor gratis, direct toepasbare tips die je helpen je bedrijf te runnen zoals jij dat wilt. Het is tijd om je passie naar buiten te brengen en een business te bouwen waar je van kunt leven!

LEES ALLE BLOGS

E: info@wendyvenema.nl
T: +31(0)642353442

Bereikbaar op:
Ma, di, do & vr: 09:00 – 12:00 uur

Laat een berichtje achter en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Wendy Venema
Torenpad 62D
2771EV Boskoop

KvK: 24485168
BTW: NL172034814B01
Algemene Voorwaarden

Copyright © 2019 Wendy Venema – Creative Business Coaching