"Wendy heeft me echt heel fijn geholpen met het updaten van mijn website en SEO!"

Ze begreep gelijk hoe ik het wilde hebben zonder veel te vragen. Ze is heel snel in reageren en adviseert heel goed, zeker voor iemand die niet heel veel verstand van websites heeft was dit echt heel fijn! Wendy is heel erg flexibel en denkt ook met je mee, heel fijn!! 🙂 

- Janna Huisman [Make My Wedding]

Portfolio

Kind To Your Mind

Eerlijk Speelgoed

Grow Your Mind Project

Make My Wedding

Raymond Zijderhand

Chris den Daas

Cinecrowd

RAW Individuals

Sweetest Design

"Wendy heeft mij geholpen om mijn bestaande WordPress webshop in een nieuw jasje te steken."

Oorspronkelijk was het plan alleen een nieuw thema, maar na overleg kwamen we toch op een hele nieuwe WordPress webshop. Super spannend! Ik ben onwijs blij met het resultaat, het bouwen van de site ging heel snel en de overstap ging super makkelijk. Al met al een klein uurtje offline geweest en daarna stond er een splinternieuwe site inclusief nieuw logo online. Ook de ‘nazorg’ is heel fijn. Ik kan met vragen terecht en er wordt nog steeds fijn mee gedacht.

- Danique Leysner [Sweetest Design]

Ben je klaar om je bedrijf te veranderen in een online merk, dat een constante stroom van bezoekers, klanten en omzet voor je gaat genereren?

Wil je direct inkomen genereren met jouw producten die online worden gepresenteerd in een webshop volledig gebouwd in jouw huisstijl?