Training: Bouw je eigen WordPress website in 1 dag

Het hebben van een eigen website is bijna niet meer weg te denken uit het starterspakket van elke ondernemer. Een website waarmee je jezelf en jouw bedrijf presenteert, producten verkoopt, e-mailadressen verzamelt én in contact bent met jouw potentiële klanten.

Wil jij ook heel graag een (nieuwe) website, maar wil je zelf de controle houden en niet afhankelijk zijn van programmeurs, onderhoudscontracten en extra kosten? Dat kan!

Met deze spectaculaire online cursus bouw jij in één dag jouw eigen website. Wordt binnen no-time een echte WordPress insider!

Ik hoor het helaas steeds vaker van ondernemers. Na eindelijk de stap te hebben gezet om een website te laten bouwen loop je direct na livegang tegen torenhoge kosten op voor onderhoud en aanpassingen aan de website. Zelfs als je de optie krijgt om de website zelf te onderhouden is dit vaak zonder uitleg, waardoor je uiteindelijk alsnog aan moet kloppen bij de partij die je website heeft gebouwd.

Hier wordt je helemaal niet gelukkig van.

Je wilt een mooie website, zelf je teksten aanpassen als er iets verandert moet worden en zelf je nieuwste aanbod online zetten als dit jou uitkomt. Je wilt het heft in eigen handen nemen en door kunnen gaan als je inspiratie hebt.

Allemaal dingen die vaak onmogelijk worden gemaakt door webbouwers.

Natuurlijk kun je aan de slag met de duizenden gratis tutorials die online te vinden zijn, maar vaak vertellen die alleen de basis en loop je daardoor alsnog tegen problemen op. Het resultaat is een website waar je eigenlijk niet tevreden over bent, waardoor je ook geen zin hebt om er actief mee bezig te zijn. Je aanbod communiceer je vervolgens gewoon weer via mond-tot-mond reclame en je e-maillijst blijft leeg.

En dat is precies waar ik je mee ga helpen.

100% Geld terug garantie

Ik weet zo zeker dat dit pakket jou gaat leren je eigen website te bouwen en onderhouden, dat ik een 100% geld terug garantie bied. Als je aan het eind van de cursus geen bruikbare website online hebt staan en alle lessen hebt gevolgd, krijg je zonder problemen je geld terug.

Nog vragen?

Geen probleem! Stuur me even een mailtje via info@wendyvenema.nl dan help ik je verder :-]

Dit is je laatste kans

Je bent bijna aan het einde van deze pagina gekomen! Stop met geld uitgeven aan onderhoud en kleine aanpassingen aan je website en scheur de offerte voor je nieuwe website door midden. Schrijf je nu gelijk in voor de cursus ‘Bouw je eigen WordPress website in 1 dag’.